Neutraalsuse võlu ehk millest lähtume kalendri tooni valides

Meie püsikliendid teavad, et memaplannerid ilmuvad neutraalses ja pigem mahedas värvigammas, isegi kui tegemist on roosa, rohelise või lillaga, on see siiski n-ö muted. Meie lähenemine kalendri kaanetoonidele on teadlik ja strateegiline, põhinedes nii esteetilistel kui ka praktilistel kaalutlustel.

Värvivalik kui strateegiline otsus

Tänapäeva kiire elutempo juures on korralik planeerimine hindamatu väärtusega. Neutraalsed toonid on ajatud ja universaalsed, sobides erinevate stiilide ja olukordadega. Erksad ja silmatorkavad värvid võivad olla küll pilkupüüdvad, kuid olenevalt päevast (või outfitist), võivad need ühel hetkel hoopis tüdimust tekitada. 

Uuringud on näidanud, et neutraalsed värvid mõjuvad rahustavalt, vähendavad stressi ja parandavad keskendumisvõimet (Harris, M., “Impact of Colors on Productivity”, 2018). See on üks oluline põhjus, miks neutraalseid toone eelistame, sest nii on võimalik keskenduda kõige olulisemale – plaanidele ja eesmärkidele. Oleme näinud olukordi, kus erksad värvid pakuvad lahedat hetkeemotsiooni, kuid igasse päeva ja meeleollu ei pruugi see valik siiski sobida. Kalender on aga täpselt see aksessuaar, mis igapäevaselt kasutuses ja peab sobima absoluutselt igas olukorras. 

Keskkonnasõbralik luksus

Teine põhjus, miks eelistame pehmeid toone, peitub kalendri olemuses. Nimelt on memaplannerid valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest ja neutraalsed värvid sobivad selle põhimõttega, nii eristume teistest kalendermärkmikest ja saame pakkuda jätkusuutlikku luksust.

Loomulikult jälgime ja arvestame me toonide valikul ka trende. Ja ehkki naturaalsed toonid domineerivad juba mõnda aega nii sisekujunduses kui moes laiemalt, on need erinevalt mööduvatest moevooludest, ajatud. Neutraalsed toonid pakuvad palju erinevaid alatoone ja nüansse, mis annavad meile tootedisainis mänguruumi ja samas on kooskõlas trendi- ja jätkusuutlikkuse põhimõtetega.  

Kokkuvõttes on meie valik neutraalsete värvide kasuks kaalutletud otsus, mis põhineb nii disainiprintsiipidel kui ka praktilistel kaalutlustel. Meie eesmärk on pakkuda toodet, mis on elegantne, praktiline ja keskkonnasõbralik.

Kokkuvõttes on meie valik neutraalsete värvide kasuks kaalutletud otsus, mis põhineb nii disainiprintsiipidel kui ka praktilistel kaalutlustel. Meie eesmärk on pakkuda toodet, mis on elegantne, praktiline ja keskkonnasõbralik.

Leave a Reply

%d bloggers like this: